Gemeente Vlaardingen winnaar GVAG award 2023!

6 juli was er een verrassend einde van de regiobijeenkomst GBI World. Tijdens de lunch werd de GBI award uitgereikt door Bé de Winter en Linda Hof. Een award waarin een gemeente in de schijnwerpers wordt gezet, die vooruitstrevend is, GBI optimaal gebruikt en zich inzet voor de gebruikersvereniging. Namens het bestuur van de GVAG willen we gemeente Vlaardingen feliciteren met de behaalde award en vooral stimuleren het goede werk voort te zetten!

Gemeente Vlaardingen is:

– Een actieve en betrokken gebruiker van GBI World, groter dan de meeste andere GBI World gemeenten. 

– Altijd aanwezig bij informatiebijeenkomsten en webinars van Antea Group

– Een zeer actief lid van de GVAG: deelname in de kerngroep, deelname in meerdere expertgroepen en binnenkort spreker van een vakbijeenkomst. Ook was er veel animo voor de regiobijeenkomst GBI World. We hebben zelfs (in overleg met de gemeente) de groep moeten halveren, anders waren er teveel deelnemers aanwezig van een dezelfde gemeente. Dit geeft wel aan hoe betrokken de gemeente is en dat ze ook mee willen denken met de ontwikkeling van GBI.

De winnaars van de afgelopen jaren

2017:  gemeente Echt-Susteren 

2018: gemeente Almelo 

2019: BAR-organisatie

2020: gemeente Valkenswaard

2021: gemeente Maasgouw

2022: gemeente Hengelo