Gemeente Almelo winnaar GBI award 2018!

Dit jaar was het de tweede keer dat de GBI award door de GVAG werd uitgereikt tijdens de GBIdag. Een award waarin een gemeente in de schijnwerpers wordt gezet, die vooruitstrevend is, GBI optimaal gebruikt en zich inzet voor de gebruikersvereniging. Verleden jaar mocht gemeente Echt-Susteren de allereerste award in ontvangst nemen en dit jaar werd deze award aan de gemeente Almelo toegekend.

Tijdens de ALV nam Peter Leferink van de gemeente Almelo de award in ontvangst. Wegens een belangrijk overleg bij de gemeente over de herontwikkeling van de organisatie konden niet meer collega’s vanuit Almelo aanwezig zijn op de GBIdag. De uitreiking konden wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan aan alle beheerders, dus werd in de ochtend op het gemeentehuis de Award al uitgereikt onder toeziend oog van de camera. Kijk in dit filmpje hoe dit is verlopen.

Gemeente Almelo onderscheidt zich als zeer innoverend. De gemeente heeft voor alle disciplines een goede datavulling van GBI en een integrale afstemming op de kaart. Daarnaast is GBI verbonden met andere applicaties en vervult de gemeente een regionale voorbeeldfunctie. Bij de GVAG wordt de gemeente vertegenwoordigd door veel actieve leden in de verschillende themagroepen, projectgroepen of als spreker tijdens vakbijeenkomsten. Een gemeente die vooruitstrevend is en het gebruik van GBI hier optimaal voor inzet. Wij willen de gemeente feliciteren met de behaalde award en vooral stimuleren het goede werk voort te zetten.

Wil jij een vraag stellen aan de gemeente Almelo? Ga dan naar het forum van de GVAG.

Klik hier voor de award uitreiking 2018.