En de winnaar is…..

Dit is het vierde jaar dat de GBI award door de GVAG is uitgereikt. Een award waarin een gemeente in de schijnwerpers wordt gezet, die vooruitstrevend is, GBI optimaal gebruikt en zich inzet voor de gebruikersvereniging. In 2017 mocht gemeente Echt-Susteren en in 2018 gemeente Almelo de award in ontvangst nemen. Vorig jaar werd de award aan de BAR-organisatie toegekend. De winnaar van de award voor 2020 is:

GEMEENTE VALKENSWAARD

Gemeente Valkenswaard onderscheidt zich doordat ze vrijwel alle disciplines opgenomen hebben in GBI, de gemeente een actieve gebruiker van GBI online is en op het gebied van beheer een voorbeeldfunctie heeft in de regio. Daarnaast is Daan van Grieken voorzitter van de themagroep ‘Stimuleren gebruik’, betrokken bij verschillende projectteams binnen de GVAG en actief forum gebruiker.

Bekijk hier het filmpje waarin de winnaar bekend wordt gemaakt:

Omdat de overhandiging van de award dit jaar niet tijdens de ALV op de GBIdag kon plaatsvinden, heeft Bé de Winter een bezoek gebracht aan de winnende gemeente. Daan van Grieken heeft de award in ontvangst genomen. Benieuwd naar de reactie van de gemeente Valkenswaard of wil je de gemeente een vraag stellen? Ga dan naar het forum van de GVAG.

Wij willen de gemeente feliciteren met de behaalde award en vooral stimuleren het goede werk voort te zetten!