BAR-organisatie winnaar GVAG award 2019

Dit jaar was het de derde keer dat de GBI award door de GVAG werd uitgereikt tijdens de GBIdag. Een award waarin een gemeente in de schijnwerpers wordt gezet, die vooruitstrevend is, GBI optimaal gebruikt en zich inzet voor de gebruikersvereniging. In 2017 mocht gemeente Echt-Susteren en in 2018 gemeente Almelo de award in ontvangst nemen. Dit jaar werd deze award aan de BAR-organisatie toegekend. Dit is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk.

Tijdens de ALV nam Tiemen Verhoeks de award in ontvangst. De BAR-organisatie onderscheidt zich door de vele gebruikers en de voortvarende uitrol van verschillende disciplines in GBI. Daarnaast is Tiemen voorzitter van de themagroep Basisregistratie en gegevensbeheer en betrokken bij verschillende onderwerpen binnen de GVAG.

Wij willen de gemeente feliciteren met de behaalde award en vooral stimuleren het goede werk voort te zetten.

Wil jij een vraag stellen aan de BAR-organisatie? Ga dan naar het forum van de GVAG.