Stel een vraag de BAR-organisatie, winnaar GVAG award 2019

Kies een forum om een nieuw onderwerp te starten.

Home Forums Overig Stel een vraag de BAR-organisatie, winnaar GVAG award 2019

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #5865 Reageer
  Linda Hof
  Sleutelbeheerder

  Tijdens de ALV nam Tiemen Verhoeks de GVAG award in ontvangst. De BAR-organisatie onderscheidt zich door de vele gebruikers en de voortvarende uitrol van verschillende disciplines in GBI. Daarnaast is Tiemen voorzitter van de themagroep Basisregistratie en gegevensbeheer en betrokken bij verschillende onderwerpen binnen de GVAG.

  Wil jij een vraag stellen aan de BAR-organisatie, reageer dan op dit bericht.

  #5873 Reageer
  Maarten Box
  Gast

  Hoi Tiemen,

  Van harte gefeliciteerd met het winnen van de GVAG award! Doen jullie ook al iets met dashboards? Wij willen als gemeente een interactief dashboard aan GBI koppelen. We willen beginnen met groen.

  Wellicht hebben jullie al zoiets ontwikkeld. Dan is het jammer om het wiel opnieuw uit te vinden als het inmiddels al bestaat.

  Tot contact,
  Maarten

  #5883 Reageer
  Tiemen
  Deelnemer

  Hallo Maarten,

  Wij maken voor een beperkt aantal toepassingen gebruik van dashboards i.c.m. GBI data, bijvoorbeeld voor het bomen beheer. Hierbij maken we gebruik van FME en Cognos. Er wordt ook sinds kort GBI data gepubliceerd op ons opendata portaal, dit hopen we op korte termijn verder uit te breiden. Ook hier maken we gebruik van FME.
  Verder worden er diversen andere dashboards gepubliceerd tbv van onze eigen bedrijfsvoering en verbonden partijen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld een leefbaarheidsmonitor. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Cognos, FME en ESRI Insights.

  mvg
  Tiemen Verhoeks

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: Stel een vraag de BAR-organisatie, winnaar GVAG award 2019
Je informatie: