Evaluatie en Herorientatie organisatiestructuur GVAG

Kies een forum om een nieuw onderwerp te starten.

Home Forums Overig Evaluatie en Herorientatie organisatiestructuur GVAG

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #5451 Reageer
  Linda Hof
  Sleutelbeheerder

  Als vereniging willen wij graag alle leden de mogelijkheid bieden tot reactie op het nieuwe voorstel van de organisatiestructuur. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jouw mening als GVAG lid over het voorstel. Daarom zouden we het op prijs stellen als je vóór 1 augustus jouw feedback op het voorstel achter wil laten op het forum.

  Na 1 augustus worden de opmerkingen besproken door het bestuur en waar nodig uitgewerkt. Vervolgens zal er gestart worden met het implementatieplan. Via de website worden leden op de hoogte gehouden.

  Zo zorgen we er samen voor dat we ons binnen de GVAG met plezier, passie en betrokkenheid inzetten voor een tevreden gebruiker.

  Bestuur GVAG

  Voorstel nieuwe organisatiestructuur: http://gvag.nl/wp-content/uploads/2018/06/Samenvatting-voorstel-organisatiestructuur.pdf
  Rapportage proces evaluatie en herorientatie: http://gvag.nl/wp-content/uploads/2018/06/20180627-verslag-evaluatie-herorientatie-GVAG.pdf

  #5462 Reageer
  Maarten Box
  Deelnemer

  Beste Gvagleden,

  Een nieuwe organisatietructuur, wat gaat deze ons brengen? Volgens mij meer dynamiek en aansluitmogelijkheden. Alleen dat maak je in een plat (hiërarchisch) organogram niet zo duidelijk.
  Daarom heb ik een cyclische variant gemaakt, wat overigens niets aan de functionele inhoud van het huidige voorstel verandert.
  Ben benieuwd hoe dit bij jullie overkomt en vooral of jullie het ook begrijpen.

  Maarten Box Hellevoetsluis.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Evaluatie en Herorientatie organisatiestructuur GVAG
Je informatie: