Oproep: deelname expertgroep ‘GBItoolbox’

We starten Q3 van 2023 met een nieuwe expertgroep die meedenkt over de GBItoolbox. De GBItoolbox is een GBI module in GBI World, vol met slimmigheden die jou helpen bij beheer. Met de GBItoolbox kun je als gebruiker zelf snel formulieren aanmaken en bewerken; formulieren bewerken in turbo-stand. Dat maakt het werken met formulieren (‘paspoorten’ in de vorige versie) een stuk eenvoudiger. Ook kun je je domeinwaarden handiger beheren. Deze slimme GBItoolbox is direct verbonden met jouw GBI database én de kaartapplicatie GBImaps. GBItoolbox past zo naadloos in de modulaire opbouw van GBI World. GBItoolbox kun je zien als een gereedschapskist met productieversnellers. Wil je meer weten over de GBItoolbox? Klik hier voor een terugblik van de webinar GBItoolbox.

Met de expertgroep ‘GBItoolbox’ gaan we antwoord geven op de vraag: Welke handige hulpmiddelen zien jullie als GBI gebruikers? Het resultaat is een advies richting Antea Group met ervaringen, verbeterpunten en functionaliteiten die nog ontbreken in GBItoolbox. 14 september (10.00 uur) staat het eerste Teamsoverleg met de expertgroep gepland.

Wat is een expertgroep?

Expertgroepen denken mee over de ontwikkeling van specifieke functies en functionele ontwikkelingen. Expertgroepen sluiten aan bij de (voorbereiding van) diverse sprints en sparren met Antea Group over de inhoud van een product. Het voordeel is dat expertgroepen tijdelijk bestaan gedurende 2-4 maanden als een sprint gaande is. Dit maakt het voor leden van de GVAG aantrekkelijk om vanuit hun discipline of vakgebied met weinig tijdsbesteding een bijdrage te leveren aan een product. Benieuwd naar de bevindingen van een vorige expertgroep? Klik hier voor een artikel over de expertgroep ‘Verbinden’ .

Aanmelden expertgroep?

Is de expertgroep ‘GBItoolbox’ echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor de expertgroep door een e-mail te sturen naar Linda Hof (L.hof@gvag.nl)