Oproep: deelname expertgroep ‘Rollen en Rechten’

We starten Q1 van 2023 met een nieuwe expertgroep. Voor het inrichten van centraal gebruikersbeheer is van de expert input nodig. Met de expertgroep ‘Rollen en Rechten’ gaan we antwoord geven op de vraag: Welke standaard rollen en bijbehorende rechten worden onderscheiden?

Wat is een expertgroep?

Expertgroepen denken mee over de ontwikkeling van specifieke functies en functionele ontwikkelingen. Expertgroepen sluiten aan bij de (voorbereiding van) diverse sprints en sparren met Antea Group over de inhoud van een product. Het voordeel is dat expertgroepen tijdelijk bestaan gedurende 2-4 maanden als een sprint gaande is. Dit maakt het voor leden van de GVAG aantrekkelijk om vanuit hun discipline of vakgebied met weinig tijdsbesteding een bijdrage te leveren aan een product. Benieuwd naar de bevindingen van een vorige expertgroep? Klik hier voor een artikel over de expertgroep ‘Verbinden’ .

Aanmelden expertgroep?

Is de expertgroep ‘Rollen en Rechten’ echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor de expertgroep door een e-mail te sturen naar Linda Hof (L.hof@gvag.nl).