Historie weginspectie

Kies een forum om een nieuw onderwerp te starten.

Home Forums Overig Historie weginspectie

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 3 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 4 jaren, 11 maanden geleden door Herold Heetebrij [Antea Group].
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #5712 Reageer
  Maartje
  Gast

  Onze wegbeheerder laat binnenkort weer een nieuwe weginspectie uitvoeren. De vorige van 2 jaar geleden werd met een export gedaan, die later weer werd ingelezen. Nu hebben we ook geovisia Online en willen we daarmee laten inspecteren. We hebben een apart paspoort Weginspectie-opname.
  Ik vraag me nu alleen af hoe de gegevens van de nieuwe weginspectie blijven bestaan als inspectie? Voor zover ik kan zien worden deze gegevens overschreven als weer een nieuwe weginspectie gedaan wordt op dezelfde manier. Kan ik ergens instellen dat er historie wordt opgebouwd?

  #5713 Reageer
  MichelleStegen
  Deelnemer

  Hoi Maartje,
  Dit kun je doen met het logboek (te vinden onder applicatiemenu-instellingen). Het is wel van belang dat je de juiste attributen hier aanvinkt. Dus als deze niet in de inspectietabel zitten moet je ze daar eerst toevoegen.
  Gr, Michelle

  #5714 Reageer
  Menno van Kapel
  Deelnemer

  Maartje,

  Misschien overbodig maar even goed opletten welke ‘KOLOMMEN’ je aanvinkt. In deze pulldown komen de “DATABRON” kolommen voor en niet de “LOGBOEK” kolommen. De kans dat je andere kolommen aanvinkt die niet voorkomen in “LOGBOEK” is aanwezig.

  Dit is gemeld bij GBI services.

  Succes met het aanmaken van het logboek.
  Groet,

  Menno van Kapel

  #5716 Reageer
  Herold Heetebrij [Antea Group]
  Gast

  Hallo Maartje,
  ik zie dat jullie met Online willen gaan inspecteren. Uiteraard is dit een hele mooie variant voor een weginspectie.

  Ik heb nog een ongevraagd advies voor je als de inspectie door derden wordt uitgevoerd: de controlemogelijkheid van Online is wat lastiger omdat de inspectie meteen wordt opgeslagen in GBI.

  Als ik, namens Antea Group, een weginspectie uitzet of begeleid, laat ik de weginspectie altijd uitvoeren met Field of SUF.WEG. Belangrijkste reden is dat ik vooraf heldere kaders heb wat ik heb uitgezet en dat ik bij oplevering eerst het bestand kan controleren op juistheid en volledigheid voordat ik het daarna ga inlezen / synchroniseren in GBI.

  Het gebeurt regelmatig dat ik bij eerste ontvangst van de oplevering nog teveel onjuistheden / onvolledigheden tref die ik dan kan bespreken en laten oplossen voordat ik de resultaten inlees in GBI.

  Veel succes met de weginspectie en het vervolg daarna.
  Met vriendelijke groet, Herold Heetebrij [o.s. adviseur wegen Antea Group]

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Reageer op: Historie weginspectie
Mijn informatie: