Oproep: Deelname Expertgroep Binnen Buiten Binnen

Wil jij graag meedenken met de ontwikkeling van GBI World? Meld je dan nu aan voor de Expertgroep Binnen-buiten-binnen. Met de expertgroep geven we antwoord op de vraag: Op welke inspectie workflow zou GBI zich kunnen gaan richten?

Expertgroepen

Expertgroepen denken mee over de ontwikkeling van specifieke functies en functionele ontwikkelingen. Expertgroepen sluiten aan bij de (voorbereiding van) diverse sprints en sparren met Antea Group over de inhoud van een product. Het voordeel is dat expertgroepen tijdelijk bestaan gedurende 2-4 maanden als een sprint gaande is. Dit maakt het voor leden van de GVAG aantrekkelijk om vanuit hun discipline of vakgebied met weinig tijdsbesteding een bijdrage te leveren aan een product.

Aanmelden expertgroep?

Is de expertgroep Binnen Buiten Binnen echt iets voor jou is? Meld je aan door een e-mail te sturen naar Linda Hof (L.hof@gvag.nl). 4 juli staat de startbijeenkomst (Teams) gepland.