18 april GBIdag

De GBIdag is dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor gebruikers van het GBI beheersysteem. Een praktische dag, gericht op de concrete toepassingen van het smart asset platform voor jouw dagelijkse werk. Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen en use-cases van de GBI software. Een dag voor, door en samen met de GBI community. Je ontmoet hier andere GBI gebruikers, wisselt ervaringen uit en legt nuttige contacten met andere leden van de GVAG en de ontwikkelaars achter GBI. Kortom de GBIdag is een must voor elke GBI gebruiker.

De GVAG is natuurlijk ook aanwezig op de GBIdag. Samen met Antea Group organiseren wij een themasessie en plenair delen wij de bevindingen vanuit de regiobijeenkomsten Waarderend Evalueren.

Daarnaast organiseert de GVAG de jaarlijkse ALV op woensdagavond 17 april, dit is de avond voor de GBIdag. De locatie van zowel de GBIdag als de ALV is het Lumen Hotel, gevestigd in het stadion van PEC Zwolle. Wij bieden de GVAG leden een (gratis) overnachting aan zodat u niet meer terug hoeft te rijden en u de volgende dag na het ontbijt gemakkelijk kunt aansluiten bij de GBIdag.

Meld je hier alvast aan voor de GBIdag en wil je je aanmelden voor de ALV (met overnachting) stuur dan een e-mail naar l.hof@gvag.nl.