Uitnodiging GVAG bijeenkomst ‘Upcycle je GBI kennis!’

Ook dit jaar organiseert de GVAG een mooie en informatieve dag op een inspirerende locatie. We nodigen je graag uit op 8 december.

We hebben een boeiend programma; Maak kennis met de nieuwe voorzitter van de GVAG, word bijgepraat over de ontwikkelingen van beheer, kom te weten waar andere gemeenten zich mee bezig houden en ontvang informatie/tips over GBI. Kortom, upcycle 8 december jouw GBI kennis!

Wij hopen je 8 december om 11.45 uur in Upcycle Centrum Almere te mogen begroeten!

Programmabeschrijving:

* Kennismaking nieuwe voorzitter GVAG <John Joosten, GVAG>

Per 1 december is burgermeester John Joosten de nieuwe voorzitter van de GVAG. Hij komt 8 december met de leden van de GVAG kennis maken.

* Kennisdeling GVAG leden <verschillende GBI gemeenten >

Kennisdeling tussen leden is een belangrijke pijler van de GVAG. In deze sessie vertellen verschillende gemeenten met welke ontwikkelingen zij zich bezig houden. Laat je inspireren en leer van de ervaringen van andere gemeenten.

* Flitssessie koppeling BGT-BOR binnen GBI World <Antea Group>

Agelopen jaar is gewerkt aan het ontwikkelen en inrichten van de koppeling van GBI met de BGT. Deze koppeling is inmiddels bij meerdere GBI World klanten succesvol geïmplementeerd en functioneert direct met de BGT applicatie of via de landelijke voorziening. Binnen de GBIconnector, waar deze data integratie op een geborgde manier is ondergebracht binnen GBI World, krijg je een helder beeld van de mapping tussen de BGT en BOR objecten en kun je live de lopende sessies volgen. Met een specifieke viewer is het verwerken van mutaties uit de BGT in GBImaps nog gemakkelijker dan voorheen. Kom tijdens deze flitssessie ervaren hoe anderen je hierin zijn voorgegaan.

* Sneak preview GBImaps 2023 <Antea Group>

Er is keihard gewerkt aan het toekomstbestendige smart asset platform GBI World om het beste en meest gebruiksvriendelijke beheersysteem te zijn én te blijven. Uiteraard blijft de ontwikkeling niet stil staan en gaan we door!

GBImaps biedt al een excellente performance en is uniek in haar gebruiksgemak en met nieuwe technieken van vandaag de dag kan dit nog beter. Het komende jaar komen we dan ook met een vernieuwd framework van GBImaps en ga je als gebruiker dit direct ervaren vanuit een flitsende gebruikersinterface welke optimaal toepasbaar op verschillende devices en door sterk verbeterde functies. Daarnaast kan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen dit framework nog sneller vormgegeven worden. In deze sessie krijgt je een eerste sneak preview van het ‘nieuwe’ GBImaps!

* Asset Management amidst the Industry 4.0 timeframe <Jan Stoker, SSAMM>

Rond 2011 deed Industry 4.0 zijn intrede en daarmee ook de verdere digitalisering van het Asset Management. De technologische impact hiervan is enorm en maakt het mogelijk om real-time informatie in de systemen te importeren en real-time decision mogelijk te maken. Het klink eenvoudig echter zijn er nog forse uitdagingen het hoofd te bieden zoals het realiseren van een ‘Digital Line of Site’, hoe de enorme hoeveelheid aan informatie bruikbaar, valide en te aggregeren is, hoe ‘systemisch’ met sensoring een Asset in kaart te brengen aan de hand van een Digital Twin of hoe de juiste algoritme te definiëren voor bijvoorbeeld predictive of prescriptive maintenance. In deze pitch wordt ingegaan op deze problematiek, de processen en inzicht gegeven in mogelijke oplossingsrichtingen aan de hand van een aantal casestudies.

Geïnteresseerd in de onderwerpen die aan de orde komen tijdens deze pitch en wil je meer weten? Raadpleeg onderstaande pages.

Sustainable Asset Management | Industry 5.0The Asset Manager  | The Maintenance Manager | The Maintenance Engineer | Industry 5.0SSAM Circular Asset & Maintenance Management | SSAM Research Asset & Maintenance Management

Jan Stoker doceert Data Driven Asset Management aan de Cranfield University, Asset Management aan de University of Aberdeen, is Chairman European Education & Training Committee EFNMS en  werkzaam als Sr. Asset Manager Rijkswaterstaat.

* Doorkijk GBI/GVAG 2023 <Berto Smit, GVAG en Bas Boonstra, Antea Group>

Benieuwd wat er in 2023 allemaal op de planning staat? Wij geven de leden een doorkijk naar 2023. De GVAG presenteert onder andere haar speerpunten voor 2023. Daarnaast toont Antea Group de GBI roadmap voor 2023.

* Rondleiding ‘Upcycle centrum Almere’ <Hede Razoky, UCA>

Het upcycle centrum draagt bij aan de circulaire economie waarin grondstoffen en reststromen optimaal worden hergebruikt. Zo levert het een positieve bijdrage aan de opgave om van Almere een afvalloze en energieneutrale stad te maken. Een van de ambities van Almere is om een stad zonder afval te worden. Ook de reststromen die ontstaan bij het beheer en onderhoud van de stad zijn hierbij betrokken.