Uitnodiging: Vakbijeenkomst wegen en GBI

De GVAG hecht veel waarde aan de mogelijkheid voor haar leden om kennis en ervaringen met betrekking tot het gebruik van GBI te delen.  Daarom organiseert de GVAG in samenwerking met diverse gemeenten en Antea Group regelmatig bijeenkomsten. De GVAG nodigt je graag uit voor de vakbijeenkomst wegen en GBI. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor en door vakgenoten. Er worden actuele thema’s rondom wegen besproken en toegelicht en is er veel ruimte voor kennismaken, vragen en delen van ervaringen.

Programma Vakbijeenkomst wegen en GBI

  • 12.30 Inloop met lunch
  • 13.00 Presentatie ‘Ontwikkelingen wegbeheer’, gemeente Almelo (Mark Booijink) De gemeente Almelo maakt een verandering door in het professionaliseren van de beheerprocessen. Hiermee wil de gemeente de kennis en kunde van de markt gaan benutten in het strategisch aanpakken van de onderhoudsopgave op asfaltgebied. Door samenwerking met een marktpartij wil de gemeente weer aan de voorkant van de beheeropgave komen en de beheeropgave doelmatig uitvoeren.
  • Korte pauze
  • 14.00 Presentatie ‘Ervaringen GBI World en wegen’
  • 14.45 Kennis en ervaringen uitwisselen  
  • 15.30 Afsluiting en borrel  

Hebben we je nieuwsgierig gemaaktDan zien we je graag op 28 november (12.30/ 15.30 uur) in Almelo!  Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar l.hof@gvag.nl