Save the date: 23 juni GBIdag 2022

Heb je de GBIdag al in je agenda gezet? Natuurlijk is de GVAG ook tijdens deze dag aanwezig. In april volgt meer informatie over het programma en kun je je aanmelden. Onderstaand bericht heeft Antea Group alvast verstuurd naar de contactpersonen van jouw gemeente:

————————————————————————————————————–

Ook uw organisatie gebruikt GBI Beheersysteem. Daarom nodigen we u graag uit voor de jaarlijkse GBIdag. Een bijzondere dag, op een unieke plek in Den Haag. Een plek waar in één oogopslag alle toonaangevende projecten te bewonderen zijn die Nederland rijk is; Madurodam! Dit jaar combineren we de GBIdag met het 70-jarig jubileum van advies- en ingenieursbureau Antea Group. Daarover heeft u eerder al een bericht van ons ontvangen.

Speciaal voor u als GBI gebruiker starten we om 10:00 uur met een eigen GBI programma! De ochtend staat helemaal in het teken van GBI Beheersysteem met de nieuwste ontwikkelingen in de software voor het beheer van de leefomgeving.
 
In de middag verbreden we naar de inspiratie- en jubileumbijeenkomst van Antea Group over duurzaamheid en innovaties in onze leefomgeving. Dat geeft u de keuze uit een breed en gevarieerd programma met veel interessante sprekers en interactieve sessies over tal van onderwerpen. Natuurlijk zijn er ook die middag nog een aantal verdiepende sessies over GBI 6 en GBI World, het smart asset platform.
 
Houd daarom alvast donderdag 23 juni 2022 de hele dag vrij in uw agenda voor een onvergetelijke GBIdag. In april ontvangt u meer informatie over het programma en kunt u zich aanmelden.

Met vriendelijke groet,
Bas Boonstra
productmanager GBI

————————————————————————————————————