Meld je nu aan voor de Expertgroep ‘Verbinden’

Nieuw dit jaar zijn de expertgroepen. Expertgroepen sluiten aan bij de (voorbereiding van) diverse sprints en sparren met Antea Group over de inhoud van een product. Het voordeel is dat expertgroepen tijdelijk bestaan gedurende 2-4 maanden als een sprint gaande is. Dit maakt het voor leden van de GVAG aantrekkelijk om vanuit hun discipline of vakgebied met weinig tijdsbesteding een bijdrage te leveren aan een product.

De eerste expertgroep gaat over ‘Verbinden’. Welke verbindingen met GBI World willen we leggen? De informatiesessie van 14 april is ter voorbereiding op de expertgroep. Hierin word je meegenomen in de wereld van connecties, API’s en verbindingen met databronnen. Tijdens de informatiesessie geven wij je meer informatie over de expertgroep ‘Verbinden’.

Weet je nu al dat de expertgroep ‘Verbinden’ echt iets voor jou is? Meld je dan alvast aan voor de expertgroep door een e-mail te sturen naar Linda Hof (l.hof@gvag.nl).