Uitnodiging GBI informatiesessie

Ook komende periode staan er weer een aantal online GBI informatiesessies op de planning. Op 10 maart neemt Antea Group je mee in de verbeteringen die voor riolering zijn doorgevoerd. In GBI World brengen we alle rioolfuncties in één bestaande omgeving bij elkaar. Zoals de styling van de rioolkaart als standaardinrichting, met slimme annotaties. Of het oproepen van jouw online inspectiefilmpjes met één klik op de kaart. Er zijn veel handige functionaliteiten gerealiseerd in GBI World.

De bijeenkomst richt zich vooral op beheerders civiel, beleidsmedewerkers stedelijk water en rioleurs, evenals op gegevensbeheerders en applicatiebeheerders. Natuurlijk ben je als geïnteresseerde GBI gebruiker van harte welkom.

Stuur een e-mail naar GBI@anteagroup.nl om je aan te melden voor de GBI informatiesessie.