Ontmoeten en inspireren in Thialf

Eindelijk konden we elkaar weer eens live spreken. Net op tijd, want al snel daarna werden de maatregelen rondom COVID weer aangescherpt. Gelukkig hebben we 2 fantastische dagen gehad.

Voor de themagroepleden en het bestuur begon het evenement al op 3 november met een rondleiding van het nieuwe kantoor en het innovatiecentrum van Antea Group in Heerenveen. Tijdens het diner heeft iedereen weer eens met elkaar kunnen bijpraten. Het was alweer zo lang geleden dat we elkaar ontmoet hebben. Sommige leden hadden elkaar zelfs nog nooit live gezien, alleen maar via het scherm.

Op 4 november voegden ook andere leden van de GVAG en de bouwpartners van GBImaps zich bij de groep. Een mooie samenstelling om onder leiding van Antea Group te praten en te brainstormen over de veranderde wereld van beheer.

Terwijl verschillende topsporters voorbij schaatsten werden we door gastsprekers bijgepraat over Common Ground. De VNG, gemeente Almere en Antea Group gaven interessante presentaties over dit onderwerp.

Als afsluiting kregen we een presentatie en rondleiding in Thialf. Beheer van gegevens is hier essentieel, even een wedstrijd opnieuw doen door een systeemfout is geen optie. En als trainingsresultaten zichtbaar zijn voor de concurrentie, dat willen de topsporters ook niet. Enorm leerzaam om eens te horen welke thema’s en gegevens van belang zijn in de schaatswereld.

Benieuwd naar de presentaties van 4 november? Bekijk deze op het forum van de GVAG.