Themasessie: Samenhangende Objectenregistratie (SOR)

De themagroep informatiemanagement en beleid heeft Antea Group uitgenodigd om een presentatie te geven over de Samenhangende Objectenregistratie (SOR).

De SOR zorgt voor consistente gegevens over objecten in de buitenruimte. Een prachtige ontwikkeling, met grote impact voor overheidsorganisaties. Maar wat betekent dit voor jouw organisatie en heeft dit ook impact op GBI?

Wij nodigen je graag uit om deze presentatie online bij te wonen. Tijdens deze sessie wordt je meegenomen in wat de SOR betekent voor jouw organisatie, de werkprocessen, bestaande data en het beheer van de openbare ruimte. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek of een eventueel vervolg noodzakelijk is.

Themasessie SOR (Teams)

Wanneer: 21 september

Tijd: 10.00 / 12.00 uur

Aanmelden: Stuur een e-mail naar l.hof@gvag.nl

Mirian van Ansem | LinkedIn