GBI academy: zelf achter de knoppen van GBImaps

De GBI academy is een nieuwe service van GBIbeheersysteem, speciaal ontwikkeld voor klanten die alles willen weten over én ervaren van de nieuwe GBI World software. De GBI academy richt zich op de modules GBImaps als dé grafische applicatie voor beheerders en de GBIportal als jouw centrale toegang tot functies van GBI.

Zelf aan de slag met GBImaps

Bij de GBI academy leer je wat de GBI World release inhoudt, en de werking ervan. Hoe krijg je via de GBIportal toegang tot de modules en functies van GBI World? Hoe werkt GBImaps, hoe beheer je jouw areaalgegevens? Hoe zoek je een locatie op en open je een paspoort? Hoe maak je selecties en presenteer je dat op de kaart? Welke knoppen en functies zijn er nog meer? En wat is de output, hoe deel je gegevens met een collega, of maak je een handige export of print?

Uiteraard komen ook de mogelijkheden van applicatiebeheer aan bod! Zo leer je bijvoorbeeld hoe je zelf gemakkelijk referentielagen kunt toevoegen, tegels kunt aanmaken of gegevens kunt beheren.

Ervaringen uitwisselen

Antea Group organiseert deze sessies samen met de GVAG, zodat we aansluiten bij wensen en ervaringen van gebruikers uit de praktijk. Hiermee heb je een ideale gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met GBI collega’s uit de regio. Zo werken we met de GBI academy ook aan het stimuleren van gebruik. Je gaat naar huis met een bak vol ervaring en praktische tips voor GBI.

De GBI academy is bedoeld voor beheerders, gegevensbeheerders, Geo-specialisten of (functioneel) applicatiebeheerders die kennis willen maken met de nieuwste mogelijkheden van GBIbeheersysteem.

Meld je aan

Wil jij ook zelf achter de knoppen van GBImaps zitten? Schrijf je dan snel in. Alle GBI academy bijeenkomsten voldoen aan de anderhalve meter richtlijn. Wij zorgen voor een corona-veilige omgeving op ruime afstand en een beperkt aantal deelnemers.

Kies de datum en locatie die jou het beste past. Maar let op: vol is vol. Per sessie kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De sessies duren ongeveer 2,5 uur en vinden plaats op centrale locaties verspreid over het land. Deelname is gratis na aanmelding, na afloop staat een lunch voor je klaar.

Reserveer nu jouw plek:

  • Maandag 13 september Heerenveen
  • Maandag 20 september Oosterhout / Eindhoven
  • Woensdag 22 september Almere
  • Donderdag 23 september Almere
  • Dinsdag 28 september Oosterhout / Eindhoven

Tijd: 10:00 -12:30 uur

Meld je hier aan voor de GBI academy