Save the date! 4 november GVAG dag

Eén keer per jaar organiseert de GVAG een plenaire bijeenkomst met alle themagroepen en leden van de GVAG om te kijken wat we hebben gedaan, waar we nu staan en hoe we verder gaan. De bijeenkomst staat altijd in het teken van elkaar ontmoeten en inspireren. En na bijna 2 jaar zonder fysieke bijeenkomsten, zijn we daar wel aan toe!

We nodigen interessante gastsprekers uit en ook dit jaar hebben we weer een toplocatie gevonden voor de bijeenkomst. Het programma maken we binnenkort bekend. Reserveer 4 november alvast in je agenda. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar: l.hof@gvag.nl

De officiële uitnodiging volgt in september.

Wij hopen je op 4 november te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Gebruikersvereniging Antea Group

Datum: 4 november

Locatie: Heerenveen

Tijd en Programma: ntb