GBIdag parallelsessie: Gebruik wordt beloond!

Op de GBIdag van 22 april word je tussen 9.00 en 12.30 meegenomen in de ontwikkelingen van GBI. De ochtend start met een ronde tafelsessie over de wereld van beheer. Daarna kun je jouw persoonlijke keuze maken uit drie rondes met parallelsessies over actuele onderwerpen. De GVAG verzorgt dit jaar ook een parallelsessie, meld je daar nu alvast voor aan.

Parallelsessie: Gebruik wordt Beloond!

Wil jij het gebruik van GBI binnen jouw organisatie stimuleren? En daarbij gebruik maken van kennis van andere gemeenten? In deze interactieve sessie gaan we met elkaar in gesprek over een systematiek die op een andere (innovatieve) wijze het gebruik van GBI stimuleert. Een systematiek waarbij het gebruik wordt beloond!

Sprekers namens de GVAG: Daan van Grieken (gemeente Valkenswaard) en Eric Moonen (Antea Group)

11:40- 12:10 uur | Parallelsessie, ronde 3

De GBIdag wordt gezamenlijk afgesloten met de uitreiking van de GVAG award.