GVAG brainstorm online rapportages en indicatoren; meld je nu aan

We stoppen veel tijd en energie in het vullen van GBI, maar het is soms nog best wel lastig om die informatie er ook uit te halen. De overstap naar een nieuwe relationele database maakt het combineren van gegevens al een stuk eenvoudiger. Met de portal ontstaan ook nieuwe mogelijkheden om overzichten, kpi’s (kritische prestatie indicatoren), kengetallen en rapportages te genereren en te presenteren.

Daarmee kunnen we GBI beter benutten om de beheerdata te ontsluiten en om de cijfers te presenteren die er toe doen. Dat is precies waar de themagroep Belangenbehartiging zich de komende tijd op wil gaan richten. We zoeken deelnemers die mee willen denken over indicatoren, management informatie en rapportages in de GBI portal. Meld je aan door een mail te sturen naar Berto Smit van de GVAG.