Expertmeeting riolering met GBI gebruikers

Bij de digitale inloopsessies over de doorontwikkeling van GBI hebben zich een aantal betrokken rioleurs aangemeld om mee te denken over betere rioleringsfunctionaliteiten. Binnenkort vindt hiervoor de aftrap plaats. Afgelopen jaren heeft Antea Group al de nodige input, kennis en wensen verzameld met betrekking tot het rioolbeheer. GBI biedt daarom al de nodige functionaliteiten om het rioolproces te ondersteunen. Ook zijn er nog diverse wensen en is het vakgebied voortdurend in ontwikkeling.
 
Samen met deze vertegenwoordigers van de GVAG en betrokken GBIgebruikers gaat Antea Group in gesprek over het ‘slim herbouwen’ op korte termijn en natuurlijk kijken ze ook vooruit naar de langere termijn om GBI meer toekomstbestendig te maken. Hiermee hebben GBIgebruikers een belangrijke stem in de verbetering van onze software.

Voor meer informatie mail je naar Arjan Wagemakers.