Webinar riolering

Ieder jaar organiseert de GVAG vakbijeenkomsten over specifieke thema’s (disciplines). De themagroep ‘Stimuleren gebruik’ heeft deze zomer geexperimenteerd of we een vakbijeenkomst (tijdelijk) ook via een webinar kunnen organiseren.

1 september jl. was de eerste webinar over riolering en GBI. Met ongeveer 20 deelnemers hebben we veel kennis met elkaar gedeeld over het maken van RibX exports en rioolreparaties in GBI. Tijdens een webinar kun je informatie goed zenden en is het soms lastiger om de interactie met elkaar op te zoeken. Maar we waren positief verrast met de discussies en vragen die je online aan elkaar kunt stellen. We gaan hier zeker een vervolg aan geven.

Wil je de presentatie van de webinar bekijken of een vraag stellen over riolering, bezoek dan het forum van de GVAG.