GBI informatiebijeenkomsten

Antea Group organiseert meerdere online informatiebijeenkomsten om GBI gemeenten bij te praten over de ontwikkeling van GBI. De eerste online informatiebijeenkomst van 17 september werd door bijna 90 deelnemers bezocht. Heb jij je al aangemeld voor de GBI informatiebijeenkomsten van 7 oktober en 5 november? Klik hier om je aan te melden.

Onderstaand de uitnodiging van Antea Group:

Op de GBIdag hebben we verteld over de doorontwikkeling van GBI en een ‘sneak preview’ laten zien. Afgelopen maanden hebben we mooie stappen gezet. Hierover hebben we nuttige en constructieve gesprekken gevoerd, samen met individuele gemeenten en de GVAG. Dat blijven we uiteraard doen.

Een fysieke en omvangrijke gezamenlijke bijeenkomst blijft nog steeds lastig. Daarom een online bijeenkomst. In deze sessie praten we je bij over GBI: de Roadmap, stand van zaken van verschillende GBI modules en aankomende GBI releases. In elke sessie laten we zien waar we vandaag de dag staan. Hou onze mailings in de gaten voor de aankondigingen en onderwerpen per sessie.