Blijf (automatisch) op de hoogte van alle forumupdates

Niks meer missen van het GVAG forum en wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe berichten en discussies op het forum. Meld je hiervoor aan via het forum en krijg updates via de e-mail.

Op het forum worden door gebruikers van GBI uiteenlopende zaken besproken.  Informatie over projectteams, nieuwe ontwikkelingen en bijeenkomsten. Het forum is er om ervaringen en ontwikkelingen te delen, vragen te stellen en in contact te komen met vakgenoten.

En wist je dat je ook zonder in te loggen kan reageren op onderwerpen op het forum? Binnen elk onderwerp staat onderaan de pagina een veld om direct je reactie te plaatsen. Een makkelijke en snelle manier om mee te praten en ervaringen te delen. Wil je ook documenten of presentaties delen, dan is registeren wel nodig.

Heb je vragen over het forum, neem dan contact op met Linda Hof, communicatieadviseur van de GVAG, door een e-mail te sturen naar l.hof@gvag.nl.