Meet & greet met de GVAG: een hele nieuwe ervaring!

28 mei jl. vond de GBIdag goes digital plaats. Een online evenement voor GBI gebruikers om kennis op te doen, vragen te stellen en elkaar digitaal te ontmoeten. De GBIdag wordt ieder jaar georganiseerd door Antea Group. Veel GBI gebruikers hebben dit evenement digitaal bezocht.

Een belangrijk onderwerp tijdens de GBIdag was de ontwikkeling van GBI. In het GBImagazine konden we al lezen dat Antea Group graag een nieuwe koers wil zetten naar een nieuwe generatie GBIsoftware. Het bestuur van de GVAG en Antea Group zijn regelmatig met elkaar in overleg om hier duidelijke en werkbare afspraken over te maken. Daarnaast krijgt (heeft) de GVAG een belangrijke rol bij de invulling van de nieuwe software. Vanuit deze samenwerking hebben Arco Hofland (voorzitter van de GVAG) en Rob van Dongen (CEO Antea Group) de GBIdag geopend.

Daarnaast heeft de GVAG ieder jaar een stand op de GBIdag om leden te ontmoeten en vragen over de GVAG te beantwoorden. Dit jaar was dit in de vorm van een ‘Meet & Greet’. Een online ruimte om te praten met de GVAG. Arco Hofland, Berto Smit en Linda Hof hebben verschillende gesprekken met leden gevoerd. Gesprekken over hoe het met elkaar gaat, maar ook inhoudelijke gesprekken over GBI. Onze voorkeur gaat natuurlijk naar elkaar live te zien, maar we kijken terug op een zeer geslaagde GBIdag: Een hele nieuwe ervaring!