GBIdag gaat digitaal op 28 mei

28 mei 2020 organiseert Antea Group de GBIdag goes digital: het grootste online event in de geschiedenis van GBI en Antea Group, zodat je veilig vanuit huis kunt deelnemen. Het belooft een interessante en interactieve ochtend te worden, waarbij een groot deel van de onderdelen in stand zijn gehouden.

Tussen 10.00 en 12.00 uur word je meegenomen langs compacte sessies met een diversiteit aan interessante sprekers. En, dat terwijl je achter je bureau, op je terras of sofa zit.

Antea Group zoomt deze ochtend eerst in op de nieuwe ontwikkelingen rondom GBI en beheer. Daarna kun je, zoals je gewend bent, je persoonlijke keuze maken uit verdiepingssessies, waarin je doorpraat over verschillende actuele onderwerpen.

Natuurlijk kun je ook even een praatje maken met de GVAG, een kijkje nemen in de GBIshowroom en kennis opdoen bij onze partners. Bijzonder element is dat ‘geluksprofessor’ Patrick van Hees vanuit de dagelijkse beheerpraktijk reflecteert op zijn expertise: geluk. Want dat hebben we vooral in deze tijd toch een beetje nodig!

Het is belangrijk dat je je opnieuw aanmeldt. Bij aanmelding maak je een keuze uit de parallelsessies. Ongeveer een week vooraf aan de 28ste ontvang je jouw persoonlijke pagina met de locaties van de digitale rooms in je mailbox. Zo weet je waar je moet zijn!