GVAG aanwezig op de GBIdag

Nog een aantal weken en dan is het weer zover: de GBIdag 2020. Als GVAG zijn wij hier natuurlijk vertegenwoordigd met onze eigen stand en traditioneel getrouw vindt op deze dag ook de Algemene Ledenvergadering van de GVAG plaats.

ALV en GVAG Award

12 maart wordt de ALV gehouden onder leiding van Kees van Dalen. De uitnodiging hiervoor is naar de contactpersonen van de GVAG verstuurd, en is ook te raadplegen op onze GVAG website.

Tijdens de vergadering blikken we terug op 2019, maar kijken we zeker ook vooruit naar de plannen voor 2020. En, dit jaar wordt natuurlijk ook weer de befaamde GVAG Award uitgereikt voor beste GBI gemeente. Benieuwd waar de GVAG zich dit jaar op richt en wie de Award wint? Dan nodigen wij je van harte uit.

GVAG stand

De GVAG staat met een eigen stand op de infomarkt. Hier zijn verschillende leden van de GVAG aanwezig, te herkennen aan de GVAG button. Bij hen kun je terecht voor vragen over de GVAG. Benieuwd wat wij allemaal doen? Kom langs, dan spreken wij jullie graag onder het genot van een vers bereid kopje koffie.