Vakbijeenkomst Verlichting en GBI (nieuwe datum)

Wil jij vakgenoten ontmoeten, jouw kennis vergroten en jouw ervaring delen op het gebied van verlichting en het gebruik van GBI? Kom dan op dinsdag 21 januari 2020 naar de vakbijeenkomst Verlichting en GBI. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor en door vakgenoten. Er worden actuele thema’s besproken en toegelicht en is er veel ruimte voor kennismaken, vragen en delen van ervaringen.

Programma en locatie

Gastspreker/locatie n.t.b.

Arjan Wagemakers van Antea Group neemt u mee in de mogelijkheden rondom het uitwisselen van data met GBI. Uitwisseling om het beheerproces verder te optimaliseren, maar ook uitwisseling om de data die gegenereerd wordt door slimme verlichting te structureren en te kunnen analyseren.

Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 uur inloop met lunch

12.30 uur opening

12.45 uur presentatie:

13.45 uur presentatie: Arjan Wagemakers, Antea Group; ‘Uitwisselen van data met GBI’

14.30 uur korte pauze

14.45 uur kennis en ervaringen uitwisselen

15.30 uur afsluiting

15.45 uur borrel

Datum : Dinsdag 21 januari 2020

Tijd : 12.00 uur – 16.00 uur

Locatie : n.t.b.