Vakbijeenkomst Verlichting en GBI

Wil jij vakgenoten ontmoeten, jouw kennis vergroten en jouw ervaring delen op het gebied van verlichting en het gebruik van GBI? Kom dan op maandag 18 november 2019 naar de vakbijeenkomst Verlichting en GBI. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor en door vakgenoten. Er worden actuele thema’s besproken en toegelicht en is er veel ruimte voor kennismaken, vragen en delen van ervaringen.

Programma en locatie

De gemeente Arnhem is gastheer voor deze middag. Medewerkers van de gemeente vertellen over de wijze waarop zij het beheer van de openbare verlichting, inclusief het kabelnet, hebben geregeld en op welke wijze zij GBI hierbij gebruiken.

Vervolgens zal Arjan Wagemakers van Antea Group u meenemen in de mogelijkheden rondom het uitwisselen van data met GBI. Uitwisseling om het beheerproces verder te optimaliseren, maar ook uitwisseling om de data die gegenereerd wordt door slimme verlichting te structureren en te kunnen analyseren.

Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 uur inloop met lunch

12.30 uur opening

12.45 uur presentatie: Ron van de Haar, gemeente Arnhem; ‘Complete registratie van de openbare verlichting en het kabelnet in GBI’

13.45 uur presentatie: Arjan Wagemakers, Antea Group; ‘Uitwisselen van data met GBI’

14.30 uur korte pauze

14.45 uur kennis en ervaringen uitwisselen

15.30 uur afsluiting

15.45 uur borrel

Datum : Maandag 18 november 2019

Tijd : 12.00 uur – 16.00 uur

Locatie : Stadskantoor gemeente Arnhem, Eusebiusbuitensingel 53, Arnhem