Jaarplannen themagroepen

De nieuwe themagroepen mochten begin 2019 direct beginnen aan de jaarplannen. Iedere themagroep heeft een eigen jaarplan opgesteld. Hierin staan verschillende thema’s waar zij zich dit jaar op gaan richten.

We gaan het gebruik van GBI stimuleren, we bereiden ons voor op nieuwe ontwikkelingen en we denken met Antea Group mee over verschillende inhoudelijke thema’s. Het bestuur, de themagroepen en projectteams gaan aan de slag met thema’s als belangenbehartiging, STuF-Geo, Integraal plannen en programmeren, Omgevingswet, ABC dienstverlening en best practices. Daarnaast staan ook een aantal Expert meetingen en vakbijeenkomsten op de planning.

De jaarplannen zijn in een overall jaarplan gegoten en is 21 maar jl. vastgesteld tijdens de ALV van de GVAG. Ben je nieuwsgierig wat we allemaal nog meer gaan doen, klik hier voor het jaarplan.