Wat heb jij te delen?

GBI ondersteunt gemeenten op diverse wijzen bij het beheerproces. Een aantal actieve gebruikers hebben een handige aanpak of praktische oplossingen bedacht. Doel van de themagroep ‘Stimuleren gebruik’ is om deze informatie op te halen om vervolgens het delen van deze best practices te faciliteren zodat andere gebruikers deze ook kunnen toepassen.

Tijdens de GBIdag is hiervoor een eerste stap gezet:

Bij de stand van de GVAG hing een poster waar je je best practice op kon zetten. Hierdoor ontstonden goede gesprekken tussen leden, waarbij veel informatie gedeeld werd. Precies waar de themagroep op gehoopt had. Vooral de belangstelling van leden naar wat anderen op de flap hadden gezet was mooi om te zien. De best practices staan inmiddels ook op het forum. Bekijk deze hier en deel er zelf ook één!

Wil je weten wat de themagroep ‘Stimuleren gebruik’ dit jaar nog meer gaat doen, bekijk dan het jaarplan 2019.