Uitnodiging Vakbijeenkomst Kunstwerken en GBI

De GVAG hecht veel waarde aan de mogelijkheid voor haar leden om kennis en ervaringen met betrekking tot het gebruik van GBI te delen.  Daarom organiseert de GVAG in samenwerking met diverse gemeenten en Antea Group regelmatig vakbijeenkomsten. Een bijeenkomst voor en door vakgenoten gericht op een specifiek beheerthema. De ideale gelegenheid waar je kennismaakt met andere GBI gebruikers en jouw kennis en ervaring kunt delen.

Tijdens de bijeenkomst worden actuele thema’s en mooie toepassingen van GBI besproken en gepresenteerd, met als belangrijkste doel het delen van kennis met vakgenoten en het stimuleren en verbeteren van GBI. Want als je elkaar kent, is het makkelijker om elkaar te vinden. Ook na de bijeenkomst.

Vakbijeenkomst Kunstwerken en GBI
– 14 februari 2019
Programma: https://gvag.nl/events/event/vakbijeenkomst-kunstwerken-en-gbi/

Wil jij of een collega deelnemen aan de vakbijeenkomst Kunstwerken?
Aanmelden kan tot vrijdag 8 februari a.s. via l.hof@gvag.nl. Graag met vermelding van jouw naam, gemeente en het aantal personen met wie je komt. Heb je interessante onderwerpen of vraagstukken die betrekking hebben op het onderwerp? Geef ze aan ons door bij jouw aanmelding of op het forum (https://gvag.nl/onderwerp/vakbijeenkomst-kunstwerken/); dan passen we het programma daar op aan.