2 nieuwe bestuursleden voor de GVAG

Afgelopen zomer heeft bestuurslid Bram Brouwers, na vele trouwe jaren, afscheid genomen van het bestuur van de GVAG. Bram zat namens gemeente Valkenswaard in het bestuur, maar hij heeft besloten om zijn loopbaan voort te zetten bij een andere gemeente waardoor hij helaas geen bestuurslid meer kon zijn.

Met blijdschap kunnen we mededelen dat we sinds 22 november jl. ook weer twee nieuwe bestuursleden hebben welkom geheten. Sanne Duin, Afdelingsmanager Openbare Werken bij gemeente Velsen en Ingeborg Baars, Beheereconoom bij gemeente Almere.

Het bestuur is hiermee weer op volle sterkte. Net zoals 3 andere bestuursleden, zullen Sanne en Ingeborg een mentorrol op zich nemen binnen de nieuwe organisatiestructuur van de GVAG.

Wij wensen Sanne en Ingeborg veel succes bij de GVAG!