Innovatiebijeenkomst: inspireren tot innoveren!

Het doel van deze middag is vooral je te inspireren m.b.t innovatie. De vraagstukken waar we mee te maken krijgen vragen om “anders denken, anders doen”. We kunnen onze huidige manier van denken/handelen niet ontstijgen wanneer we niet anders nadenken over onze opgaven. Einstein zei dit decennia geleden al: We can not solve our problems with the same level of thinking that created them !”

Op deze middag willen wij je inspireren tot innoveren door verhalen van innoverende bedrijven met inspirerende sprekers. Zij weten als geen ander dat innoveren geen doel is maar slechts een middel om toekomstige vraagstukken anders op te lossen !

Zij nemen je mee in hun denkwereld en inspireren je tot creatief denken over vraagstukken van morgen. Informatie over de sprekers volgt.

Je kunt je aanmelden voor de innovatiebijeenkomst door een e-mail te sturen naar: l.hof@gvag.nl

Datum: 4 oktober

Locatie: Leeuwarden

Tijd: 12.00 tot 16.30 uur (incl. lunch)