Wishes paspoorten volop in ontwikkeling

Na een succesvolle start in februari met het beoordelen en prioriteren van de wishes rondom paspoorten is onlangs de eerste stap gezet in het bouwen van nieuwe mogelijkheden. Zoals benoemd in de taakomschrijving heeft het projectteam Wishes een belangrijke rol om tijdens het bouwproces de voortgang te reviewen.

Op 19 april jl. heeft de eerste reviewsessie plaatsgevonden. Een belangrijk moment om de eerste ontwikkelingen te toetsen. Op basis van de reviewsessie wordt bepaald of het voldoet aan de uitgangspunten en opgeleverd kan worden, of dat doorontwikkeling nodig is. Enkele wensen, waaronder de waarschuwing tijdens het sluiten van het paspoort bij wijzigingen zijn succesvol ontwikkeld. Tijdens de review zijn de nieuwe ontwikkelingen aan het projectteam gedemonstreerd en erg positief ontvangen. De leden van het projectteam zagen direct het resultaat van hun inbreng.

Met de uitkomsten van de reviewsessie wordt de komende weken verder gewerkt aan de bouw van de wishes en begin mei staat de volgende reviewsessie en de acceptatie op de agenda. Alle ontwikkelen zijn te volgen op het forum van de GVAG via het Trello-bord.