GVAG op de GBIdag

Nog ruim een week en dan is het weer zover; de GBIdag 2018. Als GVAG zijn wij hier natuurlijk vertegenwoordigd met onze eigen stand en traditioneel getrouw vindt op deze dag ook de Algemene Ledenvergadering van de GVAG plaats. Daarnaast heeft de GVAG Gerard Kemkers als spreker geregeld. Kortom, het belooft weer een leuke en vooral interessante dag te worden.

ALV en GVAG Award

15 maart (13:30 uur) wordt de ALV gehouden onder leiding van voorzitter Wim Groeneweg. De uitnodiging hiervoor is naar de contactpersonen van de GVAG verstuurd, maar is ook te raadplegen op de GVAG website. Op de website staan ook de bijbehorende documenten en jaarplannen .

Tijdens de vergadering blikken we terug op 2017, maar kijken we ook vooruit naar de plannen voor 2018. En dit jaar wordt voor de tweede keer de GVAG Award uitgereikt voor beste GBI gemeente. Benieuwd waar de GVAG zich dit jaar op richt en wie de Award wint? Dan nodigen wij u van harte uit.

GVAG stand

De GVAG staat met een eigen stand op de markt. Hier staan verschillende leden van de GVAG, te herkennen aan de buttons. Bij hen kun je terecht voor vragen over de GVAG. Benieuwd wat wij allemaal doen? Kom langs, dan spreken wij jullie graag onder het genot van een vers bereid kopje koffie.