Jaarplannen GVAG 2018

2018 is nog maar net begonnen, maar dit jaar belooft een jaar met vele mooie ontwikkelingen op het gebied van beheer en GBI te worden. De GVAG is de afgelopen periode bezig geweest om de jaarplannen van de themagroepen voor 2018 uit te werken en af te ronden. Dit jaar gaan we verder met het stimuleren van het gebruik, met (door)ontwikkelingen en blijven we innoveren. En dat begint al met een nieuwe look voor het jaarplan; interactief, innovatief en concreet.

Ook in 2018 denken wij volop mee en zijn wij positief kritisch. Het bestuur, de themagroepen en projectteams gaan aan de slag met de activiteiten en aandachtspunten voor 2018. Vanuit de gedeelde belangen zijn wij zo een volwaardige gesprekspartner voor Antea Group. Daarnaast staan ook een aantal Expert meetingen en vakbroedersbijeenkomsten op de planning.

De definitieve jaarplannen worden momenteel afgerond en staan tijdens de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Zoals elk jaar vindt de ALV plaats op de GBIdag, die dit jaar op 15 maart wordt gehouden in de Reehorst te Ede. Wij zien u daar!