Afscheid van vier themagroepsleden en/of thematrekkers

2018 is net begonnen en dat betekent voor veel mensen weer een jaar vol met nieuwe uitdagingen en gebeurtenissen. Het betekent voor de GVAG ook een jaar van veranderingen. Vier themagroepsleden; Niels Heijboer, Alois Michielsen, Melina de Boer en René van der Kooy hebben eind 2017 afscheid genomen om in het dagelijkse werk een nieuwe uitdaging aan te gaan. Echt afscheid is gelukkig niet nodig, ze blijven wel lid van de GVAG en bijna iedereen van hen gaat binnen de gebruikersvereniging een andere rol vervullen.

De GVAG dankt hen allen voor hun inzet en inbreng in de afgelopen jaren. Dankzij hen is de GVAG verder gegroeid tot waar we nu staan en hebben we veel kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en het gebruik van GBI. Tijdens de laatste vergadering van het jaar is afscheid genomen van Alois Michielsen en Niels Heijboer. Alois was themagroepslid (voorheen productgroep) vanaf de oprichting van de vereniging en Niels thematrekker sinds 2014. Vanwege het snelle vertrek van Melina en René is op een ander moment stilgestaan bij hun afscheid. Wij wensen hen allen veel succes met hun (nieuwe) werkzaamheden of nieuwe baan in 2018.

Het vertrek van vier themagroepsleden betekent dat er nog vacatures openstaan bij de GVAG voor de verschillende themagroepen. Kijk hier voor de actuele vacatures.