De GVAG in cijfers!

De GVAG bestaat alweer 16 jaar en is in de afgelopen jaren steeds groter en actiever geworden! Een mooie ontwikkeling, maar waar staan we nu als vereniging? Om daar een beeld van te geven zijn enkele interessante feiten over de GVAG op een rij gezet in de infographic “GVAG in cijfers”.

Wist je bijvoorbeeld dat de GVAG momenteel 105 leden heeft die gezamenlijk de leefomgeving van ruim 6 miljoen inwoners beheren. En dat door deze gemeenten jaarlijks 1,7 miljard* euro wordt besteed voor het beheer en onderhoud? GBI is daarmee een belangrijk middel om de beheerder te ondersteunen bij het optimaal beheren van de leefomgeving. Vanuit de GVAG denken 34 leden in 4 themagroepen actief mee over o.a. de ontwikkeling van GBI. Allemaal indrukwekkende aantallen dat het belang van de GVAG benadrukt.

Ben jij al een van de 152 mensen die maandelijks de nieuwsbrief ontvangt? Meld je anders snel aan en blijf op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen de GVAG en GBI! Mocht je meer willen weten dan kun je contact opnemen met Linda Hof via l.hof@gvag.nl

*Benchmark Antea Group 2016