Vacature: Themagroepleden Apps

De themagroepen vormen het inhoudelijke platform van de GVAG, waarbinnen de ontwikkelingen en verbeteringen rond het gebruik van GBI worden besproken. Voor 2018 is de themagroep Apps op zoek naar nieuwe themagroepleden.

Dit is een themagroep waar het dagelijks gebruik door beheerders van GBI van groot belang is. Vragen die in deze groep spelen zijn: welke kennis moeten we standaardiseren, welke vragen komen op de beheerders af, wat moeten we weten en wat kan ik gebruiksvriendelijk laten ontwikkelen? Het raadplegen van de data vereenvoudigen door handige apps als tool voor het gebruik van GBI. Een themagroep waar permanent ontwikkelingen in plaatsvinden en ook direct een bijdrage leveren aan een betere en bredere toepassing van GBI.

Lijkt het jou interessant en wil jij een bijdrage leveren aan de themagroep?  Reageer dan naar l.hof@gvag.nl