Uitnodiging vakbroedersbijeenkomst verlichting

De GVAG hecht veel waarde aan de mogelijkheid voor haar leden om kennis en ervaringen met betrekking tot het gebruik van GBI te kunnen delen. Daarom organiseert de GVAG in samenwerking met diverse gemeenten en Antea Group regelmatig vakbroederbijeenkomsten. Een bijeenkomst voor en door vakbroeders gericht op een specifiek beheerthema. De ideale gelegenheid waar je kennismaakt met andere GBI-gebruikers en je kennis en ervaring kunt delen.

Tijdens de bijeenkomst worden actuele thema’s en mooie toepassingen van GBI besproken en gepresenteerd, met als belangrijkste doel het delen van kennis met vakgenoten en het stimuleren en verbeteren van GBI. Want als je elkaar kent, is het makkelijker om elkaar te vinden. Ook na de bijeenkomst.

Voor dit najaar staat een vakbroedersbijeenkomst voor verlichting gepland. Daarnaast volgen er nog bijeenkomsten gericht op de thema’s Groen, Wegen en Riolering (begin 2018).

Agenda

*         8 november, Dronten: Vakbroedersbijeenkomst Verlichting en GBI (Uitnodiging vakbroedersbijeenkomst Verlichting)

Wil jij of een collega deelnemen aan bovenstaande bijeenkomsten? Aanmelden kan tot vrijdag 3 november a.s. via l.hof@gvag.nl. Graag met vermelding van je naam, gemeente, je rol/functie en het aantal personen met wie je komt. Heb je interessante onderwerpen of vraagstukken die betrekkingen hebben op het onderwerp? Geef ze aan ons door bij je aanmelding of op het forum, dan passen we het programma daar op aan.

Met vriendelijke groet,

Linda Hof

Communicatieadviseur GVAG

www.gvag.nl