Themagroepen en bestuur bezoeken Radio Kootwijk

De herfst is weer begonnen en het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Reden voor de GVAG om het jaar te evalueren en vooruit te kijken naar 2018. Eén keer per jaar organiseert de GVAG een plenaire bijeenkomst met alle themagroepen om te kijken wat we hebben gedaan, waar we nu staan en hoe we verder gaan.

Op 5 oktober jl. werd deze bijeenkomst gehouden in de karakteristieke theaterloods in Radio Kootwijk. Een locatie die draait om historie, de prachtige natuur en als belangrijkste kenmerk communicatie. Een ideale locatie om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over de ontwikkeling van GBI.

De dag werd afzonderlijk van elkaar gestart. De verschillende themagroepen gingen met hun eigen onderwerp aan de slag, aansluitend was er in de middag een gezamenlijk programma. Naast het ontmoeten van mede-themagroepleden en bestuursleden, stond de middag ook in het teken van inspireren. Hiervoor waren interessante gastsprekers uitgenodigd. Harry Starren, managementfilosoof en voormalig directeur van De Baak nam ons met een lach mee in een interactieve sessie over samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en onderling contact. De dag werd afgesloten met een muzikaal theaterprogramma ‘de Dichter, de Dromer en de Drummer’. Naast veel muziek, korte verhalen, overdenkingen en inspiratie over geluk in werk, leven en liefde. De GVAG-leden zitten vol energie en ideeën om hun werk in 2018 voort te zetten!