Congres Asset Management

De gemeente Súdwest-Fryslân nodigt u van harte uit voor het congres Asset Management ‘SamenWerken is de Kracht van de Toekomst.’

Het wordt een enerverende middag, kort en krachtig. U krijgt de gelegenheid om uw kennis over Asset Management te vergroten en te delen en wij bieden u veel voorbeelden uit de praktijk.

Datum: Dinsdag 17 oktober

Plaats: Theater Sneek (Westersingel 28, 8601 GR Sneek)

Tijd: 13.00 uur – 18.00 uur

U kunt parkeren op het Veemarktplein. (€ 2,- per dag). Dit is op loopafstand van Theater Sneek en het Atrium

Programmaoverzicht

13.00 uur Ontvangst met koffie en thee

13.30 uur De wereld van Asset Management

14.30 uur Pauze

In deze pauze verplaatsen we ons naar het Kunstencentrum Atrium (Oud Kerkhof 11, 8601 EE Sneek)

15.00 uur Asset Management in de praktijk

16.30 uur – 18.30 uur Napraten met een hapje en een drankje

Toelichting op het programma: De wereld van Asset Management

We trappen af in Theater Sneek met onze hoofdsprekers Tom Touber (bekend van de Volvo Ocean Race) en NLP-specialist Jan Reinder (Magic Minded). Zij nemen u op inspirerende wijze mee in de wereld van Asset Management.

Tom Touber was jarenlang verbonden aan de Volvo Ocean Race. Tegenwoordig benadert hij als partner bij de Holland Consulting Group onder meer risicomanagement van de menselijke kant. Op unieke wijze verbindt hij topsport met risico’s en kansen bij het management van assets.

Jan Reinder is een professioneel mentalist en illusionist. Hij inspireert en motiveert het bedrijfsleven al meer dan 15 jaar met zijn Magic Minded bedrijfsshow. Vanuit zijn perspectief als illusionist en NLP-master deelt hij zijn positieve visie over hoe je meer kunt halen uit je leven of je organisatie.

Asset Management in de praktijk

Na de pauze kunt u kiezen uit verschillende deelsessies:

1. Asset Management bij Súdwest-Fryslân

Súdwest-Fryslân is – voor wat betreft oppervlakte – een van de grootste gemeenten van Nederland. Het gebied is onderling verweven door een netwerk aan wegen, vaarwegen, kleinere en grotere kernen met daartussen veel groen en water. In dit gebied liggen veel openbare, gemeentelijke eigendommen. Dit zijn de kapitaalgoederen, waarvan inwoners, ondernemers en bezoekers dagelijks gebruik maken. Onze missie is een veilige, leefbare en verantwoord beheerde leefomgeving. Daarom is Súdwest-Fryslân in 2014 gestart met doorontwikkeling van het beheer met behulp van Asset Management. In deze deelsessie komt aan de orde hoe Súdwest-Fryslân Asset Management heeft ingevoerd, toepast en wat de resultaten tot nu toe zijn.

2. Asset Management in het bedrijfsleven

IIR en IES Asset Management hebben de training ‘IAM Certificate in Asset Management’ bij de gemeente Súdwest-Fryslân verzorgd. Zij hebben daarmee het fundament voor basiskennis over Asset Management gelegd bij de medewerkers en een bijdrage geleverd aan hun betrokkenheid. Daarnaast begeleidt IES bedrijven en overheden in Nederland en daarbuiten bij de implementatie van Asset Management. In deze deelsessie komt aan de hand van praktijkvoorbeelden van bedrijven en overheden de meerwaarde van Asset Management aan de orde.

3. Escape Room

In de Escape Room kunt u zelf ervaren wat Asset Management is. Met de juiste gereedschappen zoals een blacklight zaklamp, glow in the dark teambanden en wat laatste tips wordt u in een groep naar de donkere Escape Room begeleid. Vervolgens moet u samen met behulp van de opdrachten die gerelateerd zijn aan Asset Management de Escape Room op tijd verlaten. Let op! Voor de Escape Room moet u zich aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol= Vol

4. Informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan bedrijven uit het werkveld van Asset Management. Denkt u hierbij onder andere aan adviesbureaus, opleiders en overheden.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor het congres via de link in de begeleidende e-mail of via www.sudwestfryslan.nl

Aanmelden kan tot 14 oktober.

Graag tot ziens op dinsdag 17 oktober.

Met vriendelijke groet,

College van burgemeester en wethouders

Gemeente Súdwest-Fryslân