Vakbroedersbijeenkomst Riolering en GBI

Uitnodiging

Vakbroedersbijeenkomst Riolering en GBI

Donderdag 9 november 2017

 

Kennis delen en ervaring uitwisselen

Wil jij vakgenoten ontmoeten, jouw kennis vergroten en jouw ervaring delen op het gebied van riolering en het gebruik van GBI? Kom dan op donderdag 9 november 2017 naar de vakbroederbijeenkomst Riolering. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor en door vakbroeders. Er worden actuele thema’s besproken en toegelicht en is er veel ruimte voor kennismaken, vragen en delen van ervaringen.

Doel van de bijeenkomst

Eén van de belangrijkste doelen van de bijeenkomst is het kennismaken met andere GBI-gebruikers binnen het vakgebied Riolering. Met deze personen kun je dan kennis en ervaring uitwisselen in relatie tot je dagelijkse werkzaamheden. Dit delen van kennis en ervaring blijft niet beperkt tot deze middag. Als je elkaar eenmaal gesproken hebt, zoek je op een later moment ook weer veel makkelijker contact als dat nodig is. Verder zijn tips over het gebruik of ontwikkelen van nieuwe apps ook van harte welkom.

Programma en locatie

De gemeente Valkenswaard is gastheer voor deze middag. Informatie over het programma en de tijd volgt nog.

De GVAG hecht veel waarde aan de mogelijkheid voor haar leden om kennis en ervaringen met betrekking tot het gebruik van GBI te kunnen delen en daarom ondersteunt en faciliteert zij deze bijeenkomst. Aanmelden kan tot vrijdag 3 november a.s. via secretariaat@gvag.nl. Graag met vermelding van je naam, gemeente, je rol/functie, het aantal personen met wie je komt en wat je verwachting is van de bijeenkomst.

Deze uitnodiging kun je ook gerust doorsturen naar één of meerdere collega’s voor wie de bijeenkomst interessant kan zijn.