Nieuwe communicatieadviseur: Linda Hof

Als kersverse communicatieadviseur van de GVAG stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Linda Hof, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn gezin in Akkrum. Vanaf 1 december 2016 heb ik het stokje overgenomen van Liesbeth. Velen van jullie zullen mij al kennen, bijvoorbeeld vanuit het tevredenheidsonderzoek dat ik een aantal jaren geleden voor de GVAG heb uitgevoerd, vanuit het GBInieuws of mijn betrokkenheid bij GBIbeheersysteem.nl. Ik ben dan ook bekend met GBI en de GVAG en heb ontzettend veel zin om mij nu als communicatieadviseur voor deze mooie vereniging in te zetten.

De eerste themagroepbijeenkomsten heb ik inmiddels bijgewoond. Dit voelde voor mij als een warm welkom. Ik hoop alle leden van de GVAG binnenkort persoonlijk te ontmoeten, dan wel bij een thema- of vakbroedersbijeenkomst, of op de GBIdag op 16 maart. Tot snel!