Vakbijeenkomst Riolering en GBI

Uitnodiging

 

Vakbroederbijeenkomst Riolering en GBI

Donderdag 1 december 2016

 

Kennis delen en ervaring uitwisselen

Wil jij vakgenoten ontmoeten, jouw kennis vergroten en jouw ervaring delen op het gebied van riolering en het gebruik van GBI? Kom dan op donderdag 1 december 2016 naar de vakbroederbijeenkomst Riolering. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor en door vakbroeders. Er worden actuele thema’s besproken en toegelicht en is er veel ruimte voor kennismaken, vragen en delen van ervaringen.

 

Doel van de bijeenkomst

Eén van de belangrijkste doelen van de bijeenkomst is het kennismaken met andere GBI-gebruikers binnen het vakgebied Riolering. Met deze personen kun je dan kennis en ervaring uitwisselen in relatie tot je dagelijkse werkzaamheden. Dit delen van kennis en ervaring blijft niet beperkt tot deze middag. Als je elkaar eenmaal gesproken hebt, zoek je op een later moment ook weer veel makkelijker contact als dat nodig is. Verder zijn tips over het gebruik of ontwikkelen van nieuwe apps ook van harte welkom.

 

Programma en locatie

De gemeente Apeldoorn is gastheer voor deze middag die om 13:00 uur start met inloop en lunch. De rest van het programma ziet er als volgt uit.

 

Programma:

13.00 uur            Inloop met lunch

13:30 uur            Opening

13:35 uur            Presentatie: case gemeente Apeldoorn – Riolering / Infraview / Koppeling Financiën

14:20 uur            Pauze

14:45 uur            Presentatie: case gemeente Roosendaal en RioNed – Werkproces Riolering

15.30 uur            Afsluiting met borrel

 

Datum  : Donderdag 1 december 2016

Tijd        : 13.00 uur – 16.00 uur

Locatie : Aruba 4, Apeldoorn (let op gewijzigd)

 

De GVAG hecht veel waarde aan de mogelijkheid voor haar leden om kennis en ervaringen met betrekking tot het gebruik van GBI te kunnen delen en daarom ondersteunt en faciliteert zij deze bijeenkomst. Aanmelden kan tot vrijdag 25 november a.s. via secretariaat@gvag.nl. Graag met vermelding van je naam, gemeente, je rol/functie, het aantal personen met wie je komt en wat je verwachting is van de bijeenkomst.

 

Deze uitnodiging kun je ook gerust doorsturen naar één of meerdere collega’s voor wie de bijeenkomst interessant kan zijn.