Themagroepen op het GeoFort

Op woensdag 5 oktober kwamen alle themagroepen van de GVAG weer bij elkaar voor de verschillende themagroep vergaderingen. Deze keer was er een bijzondere locatie gekozen: het GeoFort in Herwijnen. De bedoeling van deze gezamenlijke dag is, naast het inhoudelijke deel, dat de leden van de verschillende themagroepen elkaar beter leren kennen en ervaringen uit kunnen wisselen.

In de middag bood de GVAG samen met Antea Group de aanwezigen een presentatie aan over ‘Circulaire Economie’ door Eva Gladek en Jasper Flapper. De aanwezigen werden meegenomen in de consequenties van de huidige (consumptie) economie en stonden stil bij hoe ze daar in hun eigen werkveld andere keuzes in kunnen maken door bijvoorbeeld circulair aan te besteden. De presentatie zorgde voor de nodige inzichten en de aanwezigen waren dan ook erg geboeid door hetgeen ze te horen en zien kregen.

De presentatie en whitepaper over circulair aanbesteden kun je hier downloaden:
Presentatie Circulaire Economie – Metabolic
Circulair Aanbesteden

De middag werd afgesloten met een rondleiding over het GeoFort en een hapje en een drankje. Dankzij de inzet van alle themagroep leden was het een boeiende en constructieve dag waarin de eerste lijnen voor 2017 alvast zijn uitgezet.

 

img_3513img_3520img_3524