Bericht vanuit het bestuur

Woensdag 5 oktober was er, tijdens de GVAG-dag op het GeoFort in Herwijnen, weer een bestuursvergadering. Belangrijk onderwerp dat nog even kort ter sprake kwam is de afronding van de model-licentie overeenkomt. Het bestuur van de GVAG heeft zich hier de afgelopen maanden hard voor gemaakt en het is dan goed te constateren dat dit proces nu met succes is afgerond. Zie ook het bericht dat we eerder op de site plaatsten.

 

Berto Smit heeft aan het begin van dit jaar het roer over genomen van Bram Brouwers als voorzitter van de themagroep Innovatie. In verband met veranderende werkzaamheden moet Berto dit voorzitterschap echter eerder dan gepland weer opzeggen. Gelukkig is een ander bestuurslid, Richard Cöp, bereid gevonden de taak van voorzitter van Berto over te nemen. Richard zal zich de komende weken buigen over de koers die deze groep gaat varen.

 

Aangezien Liesbeth heeft aangegeven haar werkzaamheden voor de GVAG per 1 november neer te leggen is het bestuur op zoek naar een nieuwe invulling van de functie van communicatieadviseur. Zodra hier meer over bekend is, informeren we jullie daarover.

 

De volgende vergadering van het bestuur staat gepland op donderdag 17 november.