Gemeente Enschede lid GVAG

De gemeente Enschede is onlangs – net als vele andere gebruikers van GBI – lid geworden van de gebruikersvereniging Antea Group. Hiermee hebben we het 108e lid mogen verwelkomen.  De gemeente Enschede telt ruim 158.000 inwoners en is hiermee de grootste stad in Overijssel en de dertiende gemeente in Nederland. We zijn blij dat ook de gemeente Enschede heeft gekozen voor een lidmaatschap van de GVAG. Hiermee krijgt het belang van de GVAG als sterke gesprekspartner van Antea Group opnieuw invulling.

Ook de gemeente Enschede ziet het belang en de toegevoegde waarde van de GVAG en heeft aangegeven ook actief een bijdrage te willen leveren aan onze gebruikersvereniging. Het is belangrijk dat mensen die in de praktijk (bijna) dagelijks met GBI werken, hun input leveren om het product te kunnen blijven verbeteren.

We blijven altijd op zoek naar gebruikers van GBI die ook geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap, waardoor onze vereniging een nog steviger positie kan innemen. Samen staan we sterk en samen vormen we op dit moment de meest invloedrijke gebruikersvereniging van Nederland.